Själslig coachning

Jag har arbetat som sjäslig coach och healer sedan 2005. Det kan kännas tryggt att bli vägledd av någon som har stor erfarenhet av att möta klienter. Jag arbetar alltid under tystnadsplikt och använder mig av såväl min breda erfarenhet som själslig coach, samt av min förmåga att medialt läsa energier. Till mig kommer du när du är redo att gå lite djupare och lösa upp de blockeringar som hindrar dig i livet. Vid en session ingår en så kallad läkningsresa där jag guidar dig ner i djup avspänning, därefter möter vi och löser upp de inre blockeringar du bär på. Det meningen att du ska leva din fulla potential!

Jag tar emot både via telefon och vid ett personligt besök. Det personliga besöket sker i Halmstad om du väljer det. Du sitter eller ligger ner bekvämt i din egen säng eller fåtölj och lyssnar och samtalar med mig om du väljer en telefonsession. Sessionen varar ca 75 minuter.

Kostnad: 1.500:-

Vill du göra en hel serie med helande för att verkligen bli fri och återkoppla till ditt sanna Jag?

Kostnad 3 st healingsessioner á 75 minuter: 4.000:- (ordinarie kostnad 4.500:-)

Varmt välkommen att boka, klicka här: boka själslig coachning

Några ord från klienter om mitt arbete:

"Tack för idag, det var verkligen mkt som hände, så fint! jag är så glad att jag träffat dig som ordnar så fina och viktiga kurser och som är en så trevlig, prestigelös och kärleksfull kvinna med så stor utvecklad medialitet! Det märks verkligen också att du jobbat/jobbar mycket med dig själv och att du behållit din ödmjukhet"

"you were born to guide the way"

"Tack finaste, tack för samtalet och allt det fantastiska som du ger.

Sitter fortfarande och är helt förundrad över allt du sagt. Stor varm kram från mig."

"Alltså jag är så himla innerligt glad och tacksam för vårt samtal och det riktigt bubblar av glädje och tillförsikt inom mig nu."