Själslig coachning 

Nyhet!

Nu har jag även börjat med själslig coachning online i grupp. 

Om själslig coachning: Jag började min bana som yogalärare och avspänningspedagog 1999 med kunder som tex personalen på Astra-Zeneca i Lund, skolpersonal, kommunanställda m.fl men har även bedrivit kursverksamhet för privatpersoner under många år. Efter hand har jag även utvecklat min enskilda själslig coachning där jag arbetar med djupt helande. Jag har under åren tagit emot tusentals klienter med olika problematik; alltifrån ångest, depression och känslomässig blockering, till människor som upplever att de sitter fast i livet och inte lever sin fulla potential.Det kan kännas tryggt att bli vägledd av någon som har stor erfarenhet av att möta klienter. Jag arbetar alltid under tystnadsplikt och använder mig av såväl min breda erfarenhet som själslig coach, samt av min förmåga att medialt läsa energier. 

OBS! Jag arbetar INTE som medium! Däremot vill jag lära ut att vi alla har en medial kanal inom oss som vi kan lära oss att börja lyssna till! ❤️

Den själsliga coachningen gör du när du är redo att gå lite djupare och lösa upp de blockeringar som hindrar dig i livet och istället börja leva din fulla potential.

Jag arbetar på tre nivåer: Den mentala nivån (samtalsterapi), den känslomässiga nivån (vi möter dina blockerade känslor) och den själsliga nivån (du får djup healing). Vid en session ingår en så kallad läkningsresa där jag guidar dig ner i djup avspänning, därefter möter vi och löser upp de inre blockeringar du bär på.

Jag tar emot via telefon eller på min mottagning i Halmstad på Nordbanegatan 47 . Väljer du en session via telefon så sitter eller ligger du ner bekvämt i din egen säng eller fåtölj och lyssnar till och samtalar med mig. Sessionen varar 75 minuter.

Kostnad: 1.500:-

Vill du göra en hel serie med helande för att verkligen bli fri och återkoppla till ditt sanna Jag?

Kostnad 3 st healingsessioner á 75 minuter: 4.000:- (ordinarie kostnad 4.500:-)

Varmt välkommen att boka, klicka här: boka själslig coachning

Nyhet!

Själslig coachning i grupp online!

Max 4 deltagare. Kostnad: 500:-/deltagare

Skicka mail med förfrågan om nästa gruppcoachningstillfälle: kreativak@hotmail.com

Bokningsregler

Har du företag? Begär företagsfaktura vid din bokning! 

För privatpetsoner: Du bokar din tid genom att göra inbetalning på coachavgiften via swish eller till särskilt angivet bankonto. Du får alla bokningsuppgifter vid din bokningsförfrågan. Bokningen är bindande. Du kan dock omboka din tid fram till 24 timmar före din bokade session pga sjukdom eller andra akuta skäl. Ombokning kan endast ske vid ett tillfälle, därefter debiteras du full betalning oavsett om du nyttjat din session eller inte.

"Katinka är ett ödmjukt proffs ända ut i fingerspetsarna! Jag har haft flera mediala coachningssamtal med henne och jag har varit lika stum av förundran efter varje samtal jag haft! Att så mycket kunnat ske i mig på så kort tid är helt makalöst! Flera insikter har landat i mig och jag har fått tillfälle att både läka och lära mig mycket om mig själv. Katinkas klockrena sätt att arbeta intuitivt gör mig mållös varje gång, jag kan varmt rekommendera Katinka! "

"Katinka får mig att känna mig välkommen, trygg och omhändertagen. Med innkännande värme & befriande humor leder hon mig varsamt in i den helande process som just jag behöver, just nu - utifrån min egen känsla & uppfattning. Jag är min egen guru, och Katinkas förtroende för min egen (och sin = vår) visdom guidar mig dit jag behöver gå. Det är så vackert. Expanderande, helande & kraftfullt.

Mycket landar på plats & händer i mitt inre när jag jobbar med Katinka, och det avspeglas så tydligt i det yttre; Jag möter magiskt precis det jag behöver möta & modet att gå utanför min comfort zone då, i skarpt läge, ökar. Det är det mest stärkande jag kan tänka mig & den bästa vägen till sant växande. Jag kan varmt rekommendera Katinka till den som vill skapa något nytt och sannare för sig själv & världen. Hon får mig att hitta tillbaka till & känna mig som den värdefullaste i mitt liv♡

"Tack för idag, det var verkligen mkt som hände, så fint! jag är så glad att jag träffat dig som ordnar så fina och viktiga kurser och som är en så trevlig, prestigelös och kärleksfull kvinna med så stor utvecklad medialitet! Det märks verkligen också att du jobbat/jobbar mycket med dig själv och att du behållit din ödmjukhet"

"you were born to guide the way"

"Tack finaste, tack för samtalet och allt det fantastiska som du ger.

Sitter fortfarande och är helt förundrad över allt du sagt. Stor varm kram från mig."

"Alltså jag är så himla innerligt glad och tacksam för vårt samtal och det riktigt bubblar av glädje och tillförsikt inom mig nu."