Själslig coachning

Jag har arbetat som sjäslig coach och healer sedan 2005. Det kan kännas tryggt att bli vägledd av någon som har stor erfarenhet av att möta klienter. Jag arbetar alltid under tystnadsplikt och använder mig av såväl min breda erfarenhet som själslig coach, samt av min förmåga att medialt läsa energier. Jag gör både själsliga samtal på 45 minuter samt den djupare varianten med läkningsresa och healing.

Ett själsligt samtal varar 45 minuter, du får klarhet i din livssituation samt någon form av medialt budskap. Du kan ibland även få någon övning eller en mediationsfil med dig hem. Du kan boka ett samtal via telefon eller på plats i Halmstad

Kostnad: 750:-

Den själsliga coachningen gör du när du är redo att gå lite djupare och lösa upp de blockeringar som hindrar dig i livet. Vid en session ingår en så kallad läkningsresa där jag guidar dig ner i djup avspänning, därefter möter vi och löser upp de inre blockeringar du bär på.

Jag tar emot både via telefon och vid ett personligt besök. Det personliga besöket sker i Halmstad om du väljer det. Du sitter eller ligger ner bekvämt i din egen säng eller fåtölj och lyssnar och samtalar med mig om du väljer en telefonsession. Sessionen varar ca 75 minuter.

Kostnad: 1.500:-

Vill du göra en hel serie med helande för att verkligen bli fri och återkoppla till ditt sanna Jag?

Kostnad 3 st healingsessioner á 75 minuter: 4.000:- (ordinarie kostnad 4.500:-)

Varmt välkommen att boka, klicka här: boka själslig coachning

Bokningsregler:

Du bokar din tid genom att göra inbetalning på coachavgiften via swish eller till särskilt angivet bankonto. Du får alla bokningsuppgifter vid din bokningsförfrågan. Bokningen är bindande. Du kan dock omboka din tid fram till 24 timmar före din bokade session pga sjukdom eller liknande.

Några ord från klienter om mitt arbete:

"Katinka är ett ödmjukt proffs ända ut i fingerspetsarna! Jag har haft flera mediala coachningssamtal med henne och jag har varit lika stum av förundran efter varje samtal jag haft! Att så mycket kunnat ske i mig på så kort tid är helt makalöst! Flera insikter har landat i mig och jag har fått tillfälle att både läka och lära mig mycket om mig själv. Katinkas klockrena sätt att arbeta intuitivt gör mig mållös varje gång, jag kan varmt rekommendera Katinka! "

"Katinka får mig att känna mig välkommen, trygg och omhändertagen. Med innkännande värme & befriande humor leder hon mig varsamt in i den helande process som just jag behöver, just nu - utifrån min egen känsla & uppfattning. Jag är min egen guru, och Katinkas förtroende för min egen (och sin = vår) visdom guidar mig dit jag behöver gå. Det är så vackert. Expanderande, helande & kraftfullt.
Mycket landar på plats & händer i mitt inre när jag jobbar med Katinka, och det avspeglas så tydligt i det yttre; Jag möter magiskt precis det jag behöver möta & modet att gå utanför min comfort zone då, i skarpt läge, ökar. Det är det mest stärkande jag kan tänka mig & den bästa vägen till sant växande. Jag kan varmt rekommendera Katinka till den som vill skapa något nytt och sannare för sig själv & världen. Hon får mig att hitta tillbaka till & känna mig som den värdefullaste i mitt liv♡"

"Tack för idag, det var verkligen mkt som hände, så fint! jag är så glad att jag träffat dig som ordnar så fina och viktiga kurser och som är en så trevlig, prestigelös och kärleksfull kvinna med så stor utvecklad medialitet! Det märks verkligen också att du jobbat/jobbar mycket med dig själv och att du behållit din ödmjukhet"

"you were born to guide the way"

"Tack finaste, tack för samtalet och allt det fantastiska som du ger.

Sitter fortfarande och är helt förundrad över allt du sagt. Stor varm kram från mig."

"Alltså jag är så himla innerligt glad och tacksam för vårt samtal och det riktigt bubblar av glädje och tillförsikt inom mig nu."

 

Vill du prova själslig coachning i grupp?

Läs mer under "Föreläsningar och kurser"