Katinkas själsliga klappar!

Är det dags att ge julkappar till själen i år? Till dig själv eller andra? Nedan kan du läsa om vilka erbjudanden som finns, samtliga erbjudanden gäller from 5 december till och med 21 december:

Boken Sluta skämmas och bli fri! 150:-

Meditationsfil 100:-, 3 st: 200:-

Valfri onlinekurs, egenstudier i 1 månad, valfri kursstart: 850:- ( ord kostn 1.200:-)

Du kan välja mellan kurs i Medial utveckling eller Själslig läkning

För ytterligare info och bokning: kreativak@hotmail.com

 

Vill du utbilda dig till själslig coach? Februari 2019 startar jag min ettåriga utbildning! Läs allt om den här: Själslig coachutbildning.docx (130,4 kB) och här: Förtydligande upplägg moduler gällande själslig coachutbildning.docx (15,2 kB)

Kurser Hertz Minne, Halmstad vår 2019

Meditationskurs

 
En skön och avkopplande meditationskurs såväl för dig som är van mediterare som för dig som har svårt för att varva ner i vardagen. Lätta vägledda meditationer guidar dig ner till djup avspännning. Du får även ta del av enkla och viktiga verktyg att använda dig av i ditt dagliga liv och lär dig enkla meditationer att utföra i ditt eget hem. Meditationerna anpassas till gruppen.
 
Antal tillfällen: 5, varannan torsdag
Kursstart: 21 februari
Tid: 18.30 - 20.00
Alla datum: 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4
Kurskostnad: 995:-
Earlybirdpris: Boka och betala kursavgiften senast 1 januari 2019: 895:-
Anmälan: kreativak@hotmail.com
 
 

Mediala budskap och helande samtal

 
 
Tre träffar där du får medial
vägledning och samtalar om
själsligt helande i en trygg grupp.
Gå samtliga tillfällen eller
enstaka tillfällen.
Tid: 1,5 Tim
18.30 - 20.00
Kostnad: 250:-/tillfälle
Kostnad alla tre tillfällen: 600:-
Datum: 26/2, 12/3, 26/3
Anmälan:kreativak@hotmail.com
 

 

 
 
 
Onlinekurs, själslig läkning Denna kurs går även att bedriva som egenstudier!


Upplever du att du sitter fast? Känner du att du har blockeringar och rädslor, upplever begränsningar i livet men vet inte varför eller varifrån de kommer?


Under denna onlinekurs arbetar du med att lösa upp inre blockeringar. Blockeringar som hindrar oss från att leva våra liv fullt ut i glädje. Det är meningen att du ska leva din fulla potential!
på tre nivåer:
 

1. Den mentala (du förstår och inser vad som håller dig kvar i negativa mönster)
2. Den känslomässiga (du lär dig möta känslor som är kopplade till ditt/dina inre sår)

3. Den själsliga (du får meditationer och guidade övningar som syftar till djupt inre helande)
 

Kursen består av videos med förklaringar och övningar, skriftliga övningar (du får bl.a skriva storyn om ditt liv) samt guidade meditationer sända till din mail (som du behåller för gott)
Minst en livesändning kommer det även att bli där du som kursdeltagare får chans att ställa vilka frågor du vill i förväg eller live under sändning.
Du bedriver kursen i din egen takt och den tid på dygnet som passar dig. Alla kursdeltagare har tillgång till en hemlig facebookgrupp där uppgifterna läggs ut och deltagarna delar inlägg. Gemensam tystnadsplikt råder.
Ämnen vi tar upp är bland annat: Skam, skuld, rädslor, känslor av otillräcklighet, mindervärde, dålig självkänsla, överkänslighet, energibrist, ångest, övervikt och undervikt, konfliktfyllda relationer mm.
Kurslitteratur: Boken ”Sluta skämmas och bli fri!” utgiven Ariton Förlag. Kan beställas till en lägre kostnad: 150:- för kursdeltagare direkt av kursledare, ordinarie kostnad 200:-

Är du redo att släppa ut din fulla potential i livet?

Nästa kursstart: vår 2019
Kursledare: Katinka Wallner Författare, föreläsare och själslig coach.

 

Medial utvecklingskurs online - tre veckor!

Denna kurs går även att bedriva som egenstudier, skicka mail om du är intresserad av detta!: kreativak@hotmail.com 

Brukar du känna på dig saker som sedan inträffar? Går du till medium ibland eller känner du att du längtar efter att få en större insikt i vad som är bra för dig och vilken väg som är rätt i livet? Visste du att vi alla föds med en medial kanal men att rädslor och tankar kring vad som är okej eller inte, normalt eller inte begränsar och stänger av denna kanal! Faktum är att du alltid är ditt eget bästa medium - du har alla svar inom dig och vi har alla förmågan att återuppväcka vår inre kanal.Vill du lära dig ta emot vägledning på ett enkelt och naturligt sätt? Inget flum, bara glädje och massor med insikter! Under denna treveckorskurs får du ta del av mängder med övningar och tips kring hur du kan använda och utveckla din egen mediala kanal och du gör det tillsammans med likasinnade i en hemlig grupp på Facebook som inte syns utåt. Ingen kan ens se att gruppen finns förutom ni kursdeltagare! Här får du lära dig att experimentera i glädje!

Det här ingår i kursen: Videos med övningar att utföra, i din egen takt Skriftliga dokument i den hemliga facebookgruppen Meditationsfiler som syftar till att öppna upp din kanal sända till din mail (du behåller dem för gott)Skriftlig coachning av kursledare Katinka WallnerDiskussion och feedback av övriga kursdeltagare

Nästa kursstart: vår 2019

Om mig som håller i kursen: Jag är författare, föreläsare och själslig coach. Född medial och medialiteten genomsyrar allt jag gör; kurser, workshops, föreläsningar, litteratur och enskild coachning. Varmt välkommen till en spännande resa - hem till dig själv!

 

The Katinka spiritual Club!

För en ständigt levande diskussion och konstant andlig näring för själen har jag nu startat:

The Katinka spiritual club! För dig som vill ingå i en andlig gemenskap och samtidigt få ständig själslig näring.

Detta är en månadsprenumeration där följande ingår:

Månadens livesända Q&A
Månadens meditationsfil
Diskussionsforum i en hemlig fb grupp enbart för prenumeranter

En livesänd Q&A innebär att jag besvarar gruppens alla frågor i direktsändning i gruppen. Den ligger sedan kvar som en video att titta på i efterhand. Kostnad för allt detta härliga är endast: 100:-/månad!! Du kan påbörja eller avsluta din prenumeration när du vill! Starta idag och få din första meditationsfil direkt! Vill du vara med i vår grupp? Sänd ett mail till: kreativak@hotmail.com och anmäl dig!

 

Inspirationsföreläsningar

Vill du att jag kommer och föreläser hos dig? Kanske du har ett företag, en yogastudio eller en grupp vänner du vill jag ska föreläsa för hemma hos dig? Jag åker numer runt i Sverige och föreläser. Här kan du läsa mer om mitt upplägg:  Katinkas Inspirationsföreläsningar

 

 
 
Kommentar om en av mina livesända föreläsningar:
 
Din föreläsning gick RAKT in i hjärtat o "tog" där det behövdes!
Jag såg den inte live, men allting kändes ändå så levande.
Som att jag var där hos dej o med alla andra fina själar som deltog!
Sån go energi.
Så mycket samhörighet.
Det är natt nu o jag har ännu inte landat.
Jag grät mej igenom din föreläsning o flera timmar efter.
En gråt jag vill tacka för.
Du nådde ända in.
Jag är påväg.
Till mej själv.
Tusen tack, finaste Katinka! !