Äntligen dags för en ny skrivarkurs!

Älskar du att skriva? Skriver du för byrålådan och längtar efter att få dela dina alster med andra? Eller behöver du få en spark där bak för att komma igång med ditt skrivande? Något du vill berätta?

Då är du varmt välkommen till en magisk skrivarkurs som sker online! Du skriver var du än befinner dig och på vad du önskar; penna och papper, dator, padda, skrivmaskin, gåspenna – du väljer! Du gör också övningar precis vilken tid på dygnet som helst!

Med korta, kreativa och roliga skrivövningar kommer du igång med ditt skrivarflöde och med ett par längre skrivövningar får du möjlighet att gestalta ett längre stycke skrivande – om du vill! Allt sker i en hemlig facebookgrupp där du delar de texter du vill med övriga kursdeltagare, samt får respons av kursledare Katinka Wallner. Inga förkunskaper krävs, vi fokuserar på glädjen med att skriva och alla är varmt välkomna, även dyslektiker!

Om Katinka: Katinka Wallner är författare till böckerna ”Sluta skämmas och bli fri!” samt ”Du är bäst när du är dig själv” båda utgivna på Ariton Förlag. Katinka är även utbildad skrivpedagog samt har mångårig erfarenhet av att arbeta som redaktör. Katinka har drivit skrivarkurser sedan 1999 samt har hållt i skrivarläger, då i kombination med yoga!

Kliar det i fingrarna?

Då är du varmt välkommen!

Earlybirdpris vid tidig anmälan!

Kursstart: Torsdag 31 maj; det hemliga grupprummet öppnas under förmiddagen, du gör uppgifterna vilken tid på dygnet som helst!

Kursavslut: onsdag 13 juni, det hemliga grupprummet stängs kl 20

Kursavgift: Earlybirdpris om du bokar och betalar senast 25/5: 1.080:- därefter 1.200:-

Anmälan: kreativak@hotmail.com

Du kommer få massor med härligt skrivmaterial under kursens gång som garanterat inspirerar!

Varmt välkommen till två härliga kreativa veckor!

 

Den 12/5 hade jag en onlineworkshop om helande på facebook

klicka för mer info: Workshop i helande Du kan anmäla dig i efterhand och se reprisen som innehåller två videos; en föreläsning och en workshop där tittrna ställer frågor, i en hel vecka! Du bestämmer själv när "din" vecka ska börja!
Anmälan: kreativak@hotmail.com
 

Föredrag: MEDIAL OCH HELT NORMAL, Halmstad 11 Juni

 

Är du intresserad av det mediala? Händer det att du känner på dig saker som sedan slår in? Kanske att du tänker på någon och plötsligt hör den personen av sig eller så springer ni på varandra på stan? Du skrattar med din vän och tycker det är helt otroligt, vilket sammanträffande! Tänk om det inte är ett sammanträffande? Tänk om allt verkligen hänger ihop och vi kan koppla upp oss på varandras energi och tankar?

Vi är alla energivarelser och har alla förmågan att kommunicera med allt. Allt. Människor, djur, natur. En del av oss utvecklar vår intuition till att arbeta medialt, men faktum är att vi alla har denna förmåga inom oss.

I detta föredrag får du veta vad medialitet egentligen är, hur du kan utveckla din intuition samt får höra en personlig och härlig berättelse från föreläsarens egen livshistoria. Katinka Wallner föddes medial utan att förstå det och arbetar numer som själslig coach, författare och föreläsare. Det mediala genomsyrar allt hon gör – på ett fullständigt naturligt sätt!

Vill du veta mer samt ställa alla frågor du har om det mediala?

Varmt välkommen till ett inspirerande föredrag med en härlig frågestund efteråt!

Om Katinka. Katinka är författare till böckerna ”Sluta skämmas och bli fri!” samt ”Du är bäst när du är dig själv”, utgivna på Ariton Förlag. Katinka gör även inspirationsvideos i samarbete med tidningen Nära, skriver artiklar för Nära samt tar emot klienter enskilt per telefon och numer även i Halmstad!

Du kan läsa mer om Katinka på hennes hemsida www.katinkawallner.com och på tidningen Näras sida med inspirationsvideos;  https://bloggar.tidningennara.se/katinka-wallner/

Dag/tid: Måndagen den 11 juni kl 18.30 – 21.00

Arrangör: NBV Halmstad.

Kostnad: 250:-, fika ingår

Boken Sluta skämmas och bli fri! Kommer finnas till försäljning till releasepriset 150:- ord kostnad 200:-, självklart får du boken signerad. Katinka kommer även läsa högt ur sin kommande bok: ”Medial och helt normal”.

Adress: Andersbergsringen 2. Buss 20 stannar precis utanför, gott om parkering.

Anmälan: Maila: kreativak@hotmail.com

För att säkerställa din plats; boka på swish: 0707711761, ange namn + 11 Juni

Varmt välkommen till en magisk afton!

 

Hämta andan - heldag med Malin Svanholm 10 Juli i Steninge

 

 

Steninge 10 juli kl 10-17

En hel dag att bara vara och hämta andan.

I den vackra miljön på Steninge vandrarhem stannar vi upp och stillar sinnet med yoga, meditation, föreläsning, samtal och övningar. Allt du behöver är mjuka kläder. Vegetarisk lunch och fika ingår. Inga särskilda förkunskaper eller erfarenheter behövs- du är välkommen som du är!

Den här dagen håller vi tillsammans. Katinka är författare, föreläsare och själslig coach. Hon har skrivit böckerna "Sluta skämmas och bli fri! samt "Du är bäst när du är dig själv". Katinka föreläser denna dag på temat: "Att leva sitt sanna Jag". Katinka videobloggar även för tidningen Nära: https://bloggar.tidningennare.se

Malin är yoga- och danslärare som anordnar kurser och workshops såväl i Sverige som utomlands. Hon utbildar även yogalärare och håller i fortbildning för pedagoger. Läs mer om Malin på: www.happydancing.se

Plats:Yogahuset, Steninge  vandrarhem

Kostnad:1600 kr

Anmälan till Malin: Via mail med namn och postadress till info@malinsvanholm.se

Boende: Kommer du långväga ifrån kan du boka övernattning på det vackra vandrarhemmet (om du är snabb att boka).    www.steningevandrarhem.se

VARMT VÄLKOMNA!

Katinka & Malin

 
 
 
 
Kommentar om en av mina livesända föreläsningar:
 
Din föreläsning gick RAKT in i hjärtat o "tog" där det behövdes!
Jag såg den inte live, men allting kändes ändå så levande.
Som att jag var där hos dej o med alla andra fina själar som deltog!
Sån go energi.
Så mycket samhörighet.
Det är natt nu o jag har ännu inte landat.
Jag grät mej igenom din föreläsning o flera timmar efter.
En gråt jag vill tacka för.
Du nådde ända in.
Jag är påväg.
Till mej själv.
Tusen tack, finaste Katinka! !