Om mig


 

Mitt namn är Katinka Wallner. Jag är författare, föreläsare och själslig coach. Jag har skrivit böckerna "Sluta skämmas och bli fri! samt "Du är bäst när du är dig själv". Utgivna på Ariton Förlag. September 2019 släpptes min tredje bok: Medial och helt normal". Jag har varit krönikör sedan år 2004 för diverse olika hälsomagasin såsom tidningen Hälsa, Inspire, Nära, Må Bra m.fl. alla med fokus på personlig utveckling och hälsa. Jag har arbetat som skrivpedagog sedan 1998 och har även arbetat en hel del som redaktör.

Hälsa och personlig utveckling har jag arbetat med sedan 1999, jag har drivit friskvårdsföretag och startade som yogalärare. Jag har  bla undervisat personalstyrkan på Astra-Zeneca i Lund i yoga. Jag har sedan vidareutvecklat mina kurser till att omfatta kurser i meditation, avspänning, andlig- och personlig utveckling, skrivarkurser och mycket mer. Jag tar även emot klienter enskilt via telefon för coachande samtal. Dessa sessioner innehåller alltid djupt helande och jag är van vid att möta alla slags människor. Jag har föreläst på många platser och i många olika sammanhang; allt från skolvärlden till Bokmässan i Göteborg, Bokens Dag på Skillinge Teater (då tillsammans med bl.a Björn Ranelid och Katarina von Bredow) , under Litteraturrundan samt i olika event med fokus på personlig- och andlig utveckling. Är du intresserad av att boka mig som föreläsare så kontakta mig gärna!

Vill du veta mer om mig och min spännande och dramatiska bakgrund så gå gärna in och lyssna på denna intervju från podden Bonuspappan och plusmamman, klicka här för att lyssna: Poddintervju

Här är en annan väldigt fin intervju gjord av Maria Estling Vannestål: Att hitta sin inre Guru

 https://soundcloud.com/dr-mmen-om-m-lajord/45-att-hitta-sin-inre-guru-ett-samtal-med-katinka-wallner 

 

 

 


 Detta var den första krönika jag publicerade, år 2004 i tidningen Må Bra, som handlar om tankens kraft.