Om mig

 

Mitt namn är Katinka Wallner. Jag är författare, medial coach, healer och föreläsare. Jag har skrivit böckerna "Sluta skämmas och bli fri! samt "Du är bäst när du är dig själv". Jag har dessutom medverkat i ett antal antologier, till exempel "Över en höstfika" samt "Insikter". Samtliga böcker utgivna på Ariton förlag. Jag har varit krönikör sedan år 2004 för diverse olika hälsomagasin såsom tidningen Hälsa, Inspire, Nära, Må Bra m.fl. alla med fokus på personlig utveckling och hälsa. Jag har arbetat som skrivpedagog sedan 1998 och har även arbetat en hel del som redaktör.

Hälsa och personlig utveckling har jag arbetat med sedan 1999, jag har drivit friskvårdsföretag och startade som yogalärare. Jag har  bla undervisat jag personalstyrkan på Astra-Zeneca i Lund i yoga. Jag har sedan vidareutvecklat mina kurser till att omfatta kurser i meditation, avspänning, personlig utveckling, detoxkurser och mycket mer. Jag tar även emot klienter enskilt för coachande samtal med djup healing. Dessa sessioner innehåller alltid djupt helande och jag är van vid att möta alla slags människor. Jag skriver nu på min tredje bok som handlar om det naturliga i att vara medial. Jag har föreläst på många platser och i många olika sammanhang; allt från skolvärlden till Bokmässan i Göteborg, Bokens Dag på Skillinge Teater (då tillsammans med bl.a Björn Ranelid och Katarina von Bredow) , under Litteraturrundan samt i olika event med fokus på personlig utvecking. Är du intresserad av att boka mig som föreläsare så kontakta mig gärna!

Vill du veta mer om mig och min spännande och dramatiska bakgrund så gå gärna in och lyssna på denna intervju: https://soundcloud.com/dr-mmen-om-m-lajord/45-att-hitta-sin-inre-guru-ett-samtal-med-katinka-wallner 

 

 

 

 Detta var den första krönika jag publicerade, år 2004 i tidningen Må Bra. Den kom att förändra mitt liv på så småningom helt underbara sätt!