BÖCKER

Äntligen är min tredje bok här: Medial och helt normal!
Vill du beställa boken? Den kostar 200:- postens frakt tillkommer med 59:-, klicka här för att beställa boken: Bokbeställning

Här kan du se en inspirationsvideo där jag läser högt ur boken: Högläsning ur Medial och helt normal

Jag har även skrivit två andra böcker, "Sluta skämmas och bli fri!" samt "Du är bäst när du är dig själv",  båda utgivna på Ariton förlag. I januari 2017 blev Sluta skämmas och bli fri upptagen i bokklubben Livsenergi. Jag har även deltagit i några antologier.  Nedan kan du läsa mer om mina böcker.

Böckerna är nu slutsålda på Bokus och Adlibris. Jag har några ex av Sluta skämmas och bli fri! till försäljning. Boken kostar 200:-, Postens frakt tillkommer med 59:- Klicka här för att beställa boken: Bokbeställning, eller pm om du vill beställa ett signerat ex så skickar jag en bok direkt till dig!

Boken "Sluta skämmas och bli fri!" hade release under bokmässan i Göteborg 2014, där jag även höll föredrag.

Här kan du lyssna till ett klipp från ett  föredrag jag höll under Litteraturrundan 2015: Litteraturrundan!  

Boken är uppdelad i tre delar: En faktadel, en arbetsbok med övningar och en del med min personliga berättelse.

Här kan du läsa några läsarrecensioner:

Jag tycker att du med din bok Sluta skämmas och bli fri är en av de vackraste gåvor till mänskligheten därför att du inger ett sådant hopp om liv av det slag åtminstone jag aldrig tidigare  mött trots mina tidigare försök med professionell  behandling.   STORT Tack för jag känner nu att det är verkligen  värt att fortsätta  kämpa"

Reine Larsson

 
Din bok kom fram! Jypiee. :-) Tack för den fina signeringen. <3 Började läsa och fann den lättläst, insiktsfull och träffsäker. Du strålar i varje bild. :-). Tror att du har skrivit den bästa boken ever om skam. Kram fina du <3
Anastasia Anagnostou

Katinka, jag fick din fina bok nu i veckan. Jag tycker om ditt språk och ditt sätt att förklara. Jag läser lite i taget, med pennan till hands för understrykningar. En resa har tagit sin början och det känns intressant, spännande, och det blir säkert bitvis även lite skrämmande, men det är då som läsandet innebär en fortsatt  utveckling och frigörelse. Varmt Tack! <3
Monika Robach
 
Nu har jag läst din bok!!! Den var helt fantastisk! Jag kände att den var äkta rakt igenom och jag blev djupt berörd av din livshistoria!  Du har ett fantastiskt språk Katinka! TACk för att du delar med dig till världen, den kommeratt hjälpa många många människor!
Ulrika Torgnysdotter
 
Hej Katinka, tack för boken, har läst en 30 sidor och fick en känsla av att denna (enkla) infallsvinkel till stor befrielse kommer precis rätt i tiden och platsen, vi i Sverige lider ofta under skuld o skam. "Läran" kommer när eleven är mogen. Tror du får bereda dej på minst nationell positiv uppmärksamhet frampå. Genialiskt enkelt men så är det ju med Sanningar. Mvh.
Peter Kaye
 
Har börjat läst din bok, helt fantastiskt! Påbörjade mitt inre arbete för ett par år sedan när jag förlorat min dotter. Så mycket skam som sitter djupt rotad i kroppen, så mycket att läka. Det tar tid - men är värt det. Älskar din bok och ser fram emot att använda mig av dina konkreta övningar.
Helena

 

Saxat ur media om boken:

"Skäms inte över den du är. Det är författaren Katinka Wallners budskap för ett friare liv."

Sydsvenskan 22 april 2015
 
"Varför skäms människor? - När självkänslan är låg är det vanligt att man känner skam. Handlar det bara om bristande självförtroende är det snarare skuld man känner."
Ur intervju med tidningen Kullaliv november 2014
 
"Hennes bok "Sluta skämmas och bli fri" släpptes nyligen och har fått mycket uppmärksamhet. Nu håller hon föredrag om skam och hjälper andra människor att släppa den för att kunna gå vidare som hela människor i livet." Hemmets JOurnal, 21 oktober 2014
 
 
 

Du är bäst när du är dig själv

På Bokens Dag på Skillinge Teater den 19 september 2015 släpptes min ungdomsbok: "Du är bäst när du är dig själv!" Jag medverkade på scen tillsammans med bland annat Björn Ranelid.

Här kan du se ett klipp från mitt framträdandeyoutu.be/FKBNfb3-SRI

 

Här är några läsarrecensioner:

Till alla mina vänner som har barn i tonåren. Katinka Wallner har skrivit en fantastisk bok som vänder sig till ungdomar "Du är bäst när du är dig själv". Det är till omfånget en liten bok men med så mycket kärlek, omtanke och klokskap. Mer än en vuxen kommer garanterat också ha glädje av att läsa den. Boken navigerar kring ämnen som gränser, självkänsla och drömmar med en klockren ton. Läs den och skicka den vidare till den tonåring som kan tänkas behöva läsa den. Typ alla då!

Lotta Segergren

Jag fick boken igår, jättebra bok, som jag kan rekomendera, jag är 58 år, men vart en tröst för mig att läsa den, passar även för vuxna, eftersom jag nu går igenom dålig självkänsla efter jag fick en stroke, för 8 år sen, förlamning, vänster sida, arm och ben och känner igen mycket av det du skriver, skamkänslor att visa mig nu, ute, dom som inte sätt mig efter stroke, för är man frisk, frågar dom vad jobbar du med, men jag har sjukersättning på heltid, kan inte jobba längre och då blir det frågan, vem är jag nu, vem är jag, boken är en stor hjälp för mig och för min självkänsla, självförtroende, tack Katinka och stor kram.

Gudrun Iwald

Wow, du har skrivit ännu en bra bok. Tack för att du skrivit denna bok. Önskar jag haft den som tonåring. Ska låna ut den till en kompis som har en systerson som mår dåligt och hoppas han vill läsa den! Stor kram

Sofia M

Har nu läst första kapitlet och tänker på min klass elever. Jag började i höstas arbeta på ny skola (andra året som lärare). Jag har en klass elever som går i en 4-6:a på landet. Många med låg självkänsla. Jag vill självklart stärka dem (eftersom jag själv hade en tuff skolgång  - samt allt jag gått igenom). Vi arbetar med boksamtal. Jag undrar om det är okej att jag använder mig av delar i fin bok - att samtala kring för dessa elever, I syfte att lyfta fram tunga saker och stärka dem?

Johanna L
 
 

”Att visa mig som den jag verkligen är, är det bästa
jag gjort i mitt liv!
"

Katinka Wallner